“Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay.”

The Dalai Lama

THERAPIE

Hor Me kompres: kleine bundels kruiden, gedrenkt in warme olie, aangebracht op specifieke lichaamspunten, voorkomen een verlies van energie.


Ku Nye
: een therapie gebaseerd op basis van massage met warme olie op specifieke delen van het lichaam. Toepasbaar met name wanneer de Wind-energie uit balans is.


Reflexologie
: middels reflexpunten op het lichaam wordt ingewerkt op zowel spieren, botten, zenuwstelsel, als op verschillende orgaansystemen.


An Shen
: afkomstig uit de Chinese geneeskunde, richt deze therapie zich op de botten van de schedel, het hoofd en de nek. Drukpunten worden geactiveerd waardoor het lichaam specifieke hormonen gaat afscheiden. Een zeer directe manier om hoofd en buik te ontspannen en stress te minimaliseren.


Medische qigong
: zachte manipulatie van druk-gevoelige gebieden en meridianen. Net zoals in de osteopathie beïnvloedt deze behandelmethode de fascia rond en in de organen, als ook het craniosacraal ritme van het lichaam.


Tibetaanse body mind detox
: zachte, maar diepe detox therapie met massage, kruiden en oefeningen om het lichaam te ontdoen van gifstoffen welke heling tegenhouden. Vaak voorafgaand aan de behandeling van dieper gelegen klachten.


Gua Sha
: een schraaptechniek met bijna instant effect bij wat kleinere klachten waarin gifstoffen het lichaam blokkeren en lokaal pijn veroorzaken. Met een jade steen en olie wordt gewerkt op spieren, meridiaan-gebieden en bindweefsel.


Meditatie
: een ondersteunende meditatietechniek, gericht op specifieke behoefte, kan, desgewenst, bij elk van bovenstaande therapieën worden ingezet.