”Happiness is not something ready made, it comes from your own actions.”

The Dalai Lama

E-BOOKS

Mijn e-books worden uitgegeven door La Pura Publications. La Pura Publications zet zich in om kostbare kennis, uit medische tradities, niet verloren te laten gaan.

Je vindt hier authentieke kennis uit de traditionele Tibetaanse en Chinese geneeskunde, de Ayurveda, en uit verschillende mystieke leren. In heldere taal bruikbaar en toepasbaar gemaakt voor jou. Rode draad is het integraal mensbeeld: de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en psyche. De alchemie van deze verbinding, vormt de basis van alles wat jij denkt te zijn.

Elk e-book behandelt een afgebakend onderwerp, zodat je je persoonlijke bibliotheek samen kunt stellen en de architect wordt van je eigen gezondheid.

Ik wens je een groeiende nieuwsgierigheid naar wat je in essentie bent. Wil je na het lezen van een e-book meer de diepte in? Check de opleidingen binnen mijn Academie.

AARDBEIEN IN DE WINTER

Dit e-book neemt je mee door de 6 seizoenen. Je leest het goed: 6. Vroege en late lente, zomer, herfst, vroege en late winter. Houd je je niet aan de seizoensregels, dan kan bankhangen het winnen van je sportschoenen, eet je salade terwijl je lichaam snakt naar spaghetti en zit je met klachten die je met al je intelligentie niet kunt verklaren. Routekaart nodig? Aardbeien in de winter wijst je de weg!

HOLISTISCHE DETOX

Opgestapelde gifstoffen wil je liever niet. Te rigoureuze sap-kuren al helemaal niet. Heb je je ooit afgevraagd waar jouw lichaam de brandstof vandaan haalt om de mega-schoonmaak-klus van een detox voor elkaar te krijgen? Dat is niet van niet-eten. Daardoor raak je alleen spierweefsel kwijt en je goede humeur. Happy een vitale week door? Join in!

MIND MATTERS

Waarschijnlijk merk je maar al te vaak dat je Mind een mind van zichzelf heeft. Het produceert ongevraagd emoties. Wanneer een van die emoties de overhand krijgt, zorgt dat voor psychische of fysieke klachten. En als je mazzel hebt, voor beide. Dit e-book legt uit wat orgaangeesten zijn, wat die te maken hebben met jouw humeur, en wat je kunt doen om je balans terug te vinden. Klaar voor het vocabulaire van je organen en emoties?

Interesse? Ik stuur je graag een pdf-bestand.
Prijs per e-book €33, daarvan gaat €3 naar Stichting Steppekinderen, met dank voor je steun!